Ukategorisert

Talent

Talent?
I en lengre tid nå har vi vært vitne til utvelgelse og en grad av progresjon hos et knippe Norske talenter i TV2’s storsatsing X-faktor.
Personlig må eg innrømme at eg har vært noe fraværende fra TV-skjermen de siste fredager hvor på eg har vært opptatt med viktigere ting, men tok meg i nakken å såg kveldens semifinalen. Fredagen før den store finalen i Telenor-arena, hvor de to beste x-faktor deltagerene/gruppe skulle knives om Norges svar på «talent».
Mari, Chang og Shacles står i semifinalen på kveldens direktesendt TV med tema «Hit» og fra Mari’s okey tolkning av en hitlåt fra Madonna, Chang’s versjon av Bruce Springsteen og Shacles Janet Jackson låt blir eg bare forvirret… Har årets dommerpanel valgt å sende følgende personer til finalen? Seriøst? Mente å forstå ut ifra reklamen at dette var en talent konkurranse, men må innrømme at eg er noe skuffet.
Eg er ikke 14 år og kåt på alt som sier dunk dunk jaba jaba og havner på en hitTop20 CD som selges for 99,-kr på shell, men fy flate om vi skal kalle dette talent. Det finnes 4,ettelleranna millioner folk i norge, det må da finnes et/flere talent som kunne prydet fredagskvelden fremfor hva TV2 velger å vise.
Eg har barn selv.. de er 4 og 8 år, og gud hjelpe meg om dette er hva vi i fremtiden skal kalle talent.
Personlig har eg ingen tilknytning til x-faktor, og eg er nok ingen seergruppe serien er laget for, men kjære TV2: «ikke lag mere x-faktor!!»
Vis dette er hva folk vil se på fredagskvelden så okey… Skal ikke være en surpeis, men ville gjerne ha sett litt mere kvalitet over hva som blir sendt ut. Og forresten hva har Peter Peters (hip hop manager og plateprodusent), og Frk.hoggtann (PMS-ansvarlig) i et dommerpanel å gjøre. Eg kan godt forstå Jan Fredrik har en sentral rolle, da han tross alt representere noen av Norges fremste talenter. Men da Ravi tok scenen ble eg med rimelig kjapt inneforstått at den manne skulle vært med fra begynnelsen av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jan Egils ølblogg

Det finnes et øl til alt...

Kenneths Tankekurv

Kenneth forsøker å finne mening med tilværelsen

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Marius Amdal Haugen

Friluftsliv i ord og bilder

Datahjelperne.no

Siste oppdateringer om spam og svindel

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: