Ukategorisert

Avatar

James Cameron, kjent fra filmer som Titanic, Rambo, Aliens og The Terminator har denne gangen laget en storfilm! Det skal ha tatt Cameron 11 år å lage filmen, men  hevder selv at dette kun er et prøveprosjekt for en annen film han lenge har drømt om å lage, men vil med Avatar teste ut teknologien før han igangsetter sitt store prosjekt.

Avatar er helt klart en av mine favoritter så langt. Du blir med på en reise til planeten Pandora hvor menneskene forsøker å hente ut ressurser og dermed støter på lokalbefolkning; kalt Na’vi. De lar seg ikke frivillig flytte eller tilpasse seg menneskenes forsøk på uthenting av ressurser og marinesoldaten Jake Sully blir satt til å infiltrere lokalbefolkningen i et forsøk på å komme til en enighet om ressursrøveriet.

Filmen viser også hvordan mennesker plyndrer og forbruker til egen vinning uten respekt for natur og miljø. Kanskje datoen for premiere ikke var så tilfeldig heller (samme dag som miljøkonferansen i København)

2 timer og 40 minutt er lenge for en spillefilm, men her skuffer ikke Cameron. Avatar er spekket med action og underholdning fra første øyeblikk og bildene, scenene og historien i filmen er fantastisk. På det meste ble det brukt 2400 timers arbeid på noen få sekunder av filmen og du blir bergtatt.

Vi ser frem til James Camerons neste prosjekt som heter Battle Angel

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: