Ukategorisert

OZ

Vi følger fangene i en eksperimentell celle blokk i Oswald Maximum Security Correctional Facility: Nivå Fire kalt Emerald City. Under Avdelingsleder Tim McManus og Fengselsdirektør Leo Glynn, de innsatte i Em City alle strever med å oppfylle sine egne behov. Noen slåss for makt, enten makt over narkotikahandelen, eller makt over andre innsatte fraksjoner. Andre vil ha penger, enten gjennom slinging ‘pupper’ (narkotika), gambling eller annen svindel. Andre, fengselsoffiserer og innsatte likt, bare vil overleve lenge nok til å få prøveløslatelse eller å se morgendagen. Serien gir et bilde av livet i fengsel med alle plotter, subplots og konflikter og gitt kontekst og forklaring av seriens rullestolbruker og forteller, Augustus Hill. 
Selv ble eg overrasket å se så mange kjente ansikter etter å ha sett HBO’s storslagne serie «The Wire». Lista ar lang med skuespillere som går igjen i begge serier og HBO viser i OZ at de er på rett spor når det gjelder å lage gode TV serier.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: