Ukategorisert

The Road

The Road med Viggo Mortensen er en fortelling om far og sønn som forsøker å overleve, samt komme seg til kysten av USA. Landet ligger i ruiner og hver en landevei er full av kannibaler og andre som forsøker å overleve etter alle metoder. Vi møter også Eli, en gammel omstreifer spilt av Robert Duvall og guttens mor spilt av Charlize Theron. Filmen er basert på boken av samme navn av Cormac McCarthy.
Nå har eg ikke lest boken og blir derfor bare sittende med filmens inntrykk av hva boken muligens har forsøkt å fortelle. Det er en sterk film om båndet mellom far og sønn og hvor langt menneskene kan gå i sin streben for å overleve. 
Mot slutten av filmen dukker en serie mennesker opp som alle mangler tommel. Fikk dette tipset av min bror Geir og har forsøkt å finne svaret på dette, uten hell. Det sies å være en avstraffelsesrituale for kannibaler, men det vites ikke sikkert hvorfor de mangler en tommel. Vet du?

Filmen er flott og underholdende, men litt rotete og Robert Duvalls 5 minutter i filmen er litt i det minste laget for en så storslått skuespiller, ellers må en gjerne benke seg i sofaen med dama på sia og nyte filmen.
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: