Film og TV

Men Who Stare at Goats

Grant Heslov som står bak en hel rekke TV serier og en haug mindre kjente filmer har klart å samle sammen George Cloony, Ewan McGregor, Jeff Bridges og Kevin Spacey til en helsprø film som bygger USA’s forskningsprosjekt fra 70-tallet. En spesialgruppe soldater blir trent opp til paranormale oppgaver som fjernsyn (les remote view), usynlighet, passere gjennom vegger, ekstrem intuisjon og drepe geiter med blikket.

Bob Wilton (Ewan McGregor) reiser til Irak etter at hans kone forlater han til fordel for hans redaktør. Bob møter Lynn Cassasy som er tidligere soldat i New Earth Army. Gjennom ørken og landskap ferdes de, mens Lynn deler sin erfaringer fra tiden som paranormal soldat. De oppdager at New Earth Army har satt opp leir i Irak og oppdraget blir å frigi geitene og fangene holdt til fange av gruppen.

Dette er bort imot den merkeligste filmen eg har sett på lenge. Ikke selve plottet, men at filmen har en slik stjernespekket skuespillerliste. Jeff Bridges spiller Bill Django som en alkoholisert, deprimert eksoldat, Kevin Spacey (Larry Hooper) spiller en rotløs, dedikert leder av gruppen som holder til i Irak.

Filmen er tøysete og det hele virker å være en film hvor filmstjernene spiller roller som de selv har diktet opp. Gjerne roller de alltid har drømt om å spille. Men, full av god humor. Anbefalt, men gjør gjerne klar en film nr.2, (in case.. :-p)

Poeng: 6,5/10
Fra meg: 6

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: