Film og TV

Legion (2010)

Gud har sett seg lei på menneskeheten og sender sine soldater for å rydde opp.

Engelen Michael er usikker på Guds ordre om å utslette menneskene og velger å beskytte de ved å ta tilflukt på en kafe langt ute i ødemarka. Sammen med kafeens eier, sønn, en gravid servitrise og kundene gjør de seg klar for kamp.

Filmen minner veldig om Tales from the Crypt: Deamon Knight fra 1995 og sammen med trailer til Legion vises det en hel del vold og horror som gir store forventninger til filmen.. men, dessverre for Legion er dette all vold en vil se gjennom hele filmen. Det er så mye dialog og personlighets-skildring at en blir sittende å vente på neste angrep. I senere tid har flere og flere filmer hatt et budskap, gjerne moralsk, etisk og ikke minst religion!! Legion er en film som fint kunne hatt et slik budskap, men den spiller seg ut i lange meningsløse dialoger.

I filmen møter vi engelen Michael (spilt av Paul Bettany, kjent fra InkHeart og A Knights Tale), kafe-eier Bob (Dennis Quaid) og Sandra (Kate Walsh, best kjent fra TVserien Private Practice) og ikke minst gangster Kyle (spilt av Tyrese Gibson, kjent fra 2 Fast 2 Furious). Hver og en gjør en god jobb, men manuset er nok grunnen til at de ikke på langt nær når ut til seerene.

Eg liker konseptet, men Gud virker noe handlingslammet når han sender 2 engler og en haug zombier for å gjøre ryddejobben. For lite vold og for mye dialog!

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1038686/
Poeng: 5,0/10
Mine poeng: 5,5


PS! Legger ikke til YouTube Trailer da denne er misvisende i forhold til helheten av filmen.

2 kommentarer

  1. Effektene var bra ja, men eg satt å ventet og ventet på at noe stort skulle skje.. Da Michael gjorde det klart at «NÅ KOMMER HAN»… satt eg å ventet på noe helt annet en en ussel engel (Gabriel)… ble veldig skuffet. Også mtp at Gud hadde samlet sammen hundretalls zombier, og så sender han Gabriel??? (som også tilsynelatende virket noe usikker..) Ikke bra!! Ikke bra i det hele tatt!!!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: