Film og TV

Defendor (2009)
Arthur Poppington (Woody Harrelson, 2012) trenger ingen superkrefter eller fantastiske leketøy for å bekjempe kriminaliteten. Kun bevæpnet med en barnslig sans for mirakler og sitt merkelig arsenal av billige og hjemmelagde dingser, blir han DEFENDOR! Han finner en uventet partner når han redder og faller for en prostituert (Kat Dennings, Nick and Norah’s Infinite Playlist). Kan de to klare å uskadeliggjøre byens farligste forbryterboss uten å bli drept selv?Filmen var litt «laidback» og morsom fra starten. Du føler at det er en søt liten historie om en litt tilbakestående kar som i hodet sitt er folkepoliti og vil rydde opp gatene for dop og prostitusjon i samsvar med sin hevn. Filmen blir veldig virkelig på slutten og hverdagen kommer.. jeg er helt enig med imdb karakter på 7.. så terningen havner på en god 5. E n j o y…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: