Google

Enorme prisforskjeller på mobile datapakker i Norden

Enorme prisforskjeller på mobile datapakker i Norden

Enorme prisforskjeller på mobile datapakker i Norden

Hvorfor skal vi i Norge betale så mye mer? Selv Finland har Fri Bruk av data for kr. 350,-

Største kjeltringene er Telenor og Telia!

http://www.aftenposten.no/digital/Enorme-prisforskjeller-pa-mobile-datapakker-i-Norden-736038_1.snd//cdn.embedly.com/widgets/platform.js

7 kommentarer


 1. Godt spørsmål og jeg har ikke noe godt svar på det,men lurer på om det har noe med hele såkalt velstandspakka vi blir lulla inn i? Vi bor i ett av verdens rikeste og beste land,blir jeg fortalt!!! Lønnsnivå i Norge er høyere enn våre naboland, og derfor kan teleselskapene plusse på litt ekstra? Akkurat som alle levrandører av ting vi trenger gjør?

  Liker


 2. Vel. Dette er styrt av prisindeks. Men, prisene i Danmark, Finland og Sverige er konvertert til Norske beløp. Så det endrer ikke forskjellen selv om vi har høyere lønnsnivå.


  Danskene og finnene er flinkest i Norden til å kreve lavest mulig pris. Faktisk til det nivået at flere telefonselskaper sliter med fortjeneste. Mens hertillands betaler vi gladelig blodpris og dermed stagnerer utvikling.

  Liker


 3. Jeg vil tror det kommer av at Norske forbrukere er lojale til Telenor og Telia. Telenor har vel nesten 60% av markedsandelen alene i Norge og Telia ca 30% så da er det vanskelig for ICE, One Call, Chess osv å konkurrere på pris. Folk må bli flinkere til å bytte til andre selskaper og skape konkurranse. Snakker litt ut av det blå, for jeg har egentlig ikke satt meg inn det! Men det er i alle fall hva jeg tror.

  Liker


 4. Kan jo legge til at jeg byttet til ICE etter jeg fikk denne meldingen. Telenor har monopol i Nordsjøen.


  Hei! Telenor Maritime overtar driften av basestasjonene på norsk kontinentalsokkel. Fra 1. mai 2016 vil følgende priser gjelde for mobilbruk offshore og ombord på plattform: Ringe og motta samtaler: 0,99 kr per minutt. Sende SMS: 0,99 kr. Data: 1,49 kr per MB. Sende og motta MMS: 1,99 kr. Frem til 1. mai gjelder nasjonale priser som følger ditt abonnement. Grunnet endringen kan du si opp abonnementet ditt uten ekstra kostnader (evt nedbetaling av mobil eller annet utstyr må sluttføres). Ring oss gjerne på +4791509000 hvis det er noe du lurer på. Hilsen Telenor.


  Vi har heldigvis wifi om bord så vi kan kommunisere hjem med. Fast pris på 25.000 i måneden etter hva jeg har hørt. Satellitt basert abonnementet.

  Liker


 5. Idar Varhaugvik​ uansett hvordan man snur og vender på ting ,så blir vi flådd av de STORE! Og det er jo ikke annet regelrett tjueri det som skjer på kontinentalsokkel 😨

  Liker


 6. Hørte noe snakk om at det ble dyrere pga. At det kostet så mye å sende data inn til land. Og pga. Det var for få abonnementer til å senke prisen ytterligere Jeg kan ikke forstå dette. Da vil jeg jo tro at prisen på finnmarkvidda er enda høyere? 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: