Google

Jeg har vært en snuser i mange år!

Jeg har vært en snuser i mange år!

Jeg har vært en snuser i mange år! Og har tenkt å snuse noen år til, men når jeg ser slikt så kan en forby hele driten for min del!

Bildet er tatt på offentlig toalett på kjøpesenter noen minutter siden, og idioten har her dumpet gamle porsjonsnuser på gulvet like ved bosspannet.

Hadde jeg visst hvem dette var, skulle jeg ha knødd vedkommende opp i et hjørne og spurt hvordan han ville syntes at jeg dumpet avfall på hans gulv hjemme.

Snus, sneiper, tyggis og annet avfall SKAL kastes i respektive avfallsbøtter-/containere. Vær du sikker at hylekoret begynner om en forbyr slike produkter, men å selv ta ansvar det driter vi i.

Skjerpings!!!

10 kommentarer


 1. Jeg påpeker at jeg brukte noe papir, plukket det hele opp og kastet det i bøtta. Synd å skjule slikt for andre, men det er da ikke renholdspersonellets oppgave å rydde opp drit du har hatt i munnen!

  Liker


 2. Jeg lurer ofte på hvor logikken svikter – det er jo ikke rare arbeidet å åpne lokket som er like ved siden av… Det kan jo muligens være intelligensen svikter, men da skulle de vel teknisk sett ikke kommet seg innomhus… 😆

  Liker


 3. John Holme takk for at du er en hensynsfull snuser,se les og lær. Hatt xtra jobb på en pub og fy og fy for griseri jeg har ryddet,og da spesielt ekle snus kløser.

  Liker


 4. Ved ett av pissoarene ved min gamle jobb hang en notis med følgende tekst: «Dem som har snus i urinen bes oppsøke lege snarest!» 🙂 Det er mye uforståelig atferd der ute…

  Liker


 5. Så så, pass på blodtrykket nå 😂😂😂 BTW jeg stod å venta på bussen en gang da en ung kvinne tente seg en sigarett og kastet så den tomme røykpakken ned på bakken, søppeldunken var bare et par meter unna. Da plukket jeg opp røykpakken og ga den til henne og sa at «jeg tror du mistet noe» Å ja sa hun ganske flau og puttet den i lommen. Det skal også sies at det var ganske mange mennesker der.

  Liker


 6. snusen skal i bosset den. slutt før det er for sent. for meg er det det. fått kreft i munnhulen. 8 prosent mer nikotin i snus en i sigarett. en sigarett har 0,7mg nikotin snus har fra 8mg til 22mg. idiotisk dette kunne man ha kastet i dass eller i bosset

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: