Google

Er SmartKlokker så smarte? NEI!!

Er SmartKlokker så smarte? NEI!!

Er SmartKlokker så smarte? NEI!!

Vi bærer i bunn og grunn enda et irritasjonsmoment! Søppel! Og Apple viser her enda en gang hvilke «jappe-produkt» de er.

Det er blitt viktigere for oss forbrukere å vise Logo og Prislapp, enn at det dekker for det behov vi har.

Jeg kjøper SmartKlokke på dagen når den innehar funksjoner som øker min effektivitet, gir meg informasjon jeg behøver «on-time» og assisterer meg der jeg behøver det!

http://www.dinside.no/937002/jeg-solgte-smartklokka-den-hadde-null-sosial-intelligens//cdn.embedly.com/widgets/platform.js

3 kommentarer


 1. Jeg sverger til min Moro 360; mer diskret screening av innkommende anrop i møter (ja, jeg må faktisk ta noen uavhengig av møte), smart lock som lar telefonen være ulåst som igjen bedrer arbeidsflyt særlig på jobb og kort som gir meg relevant informasjon basert på Google Nå. Sistnevnte kan med fordel bli smartere, men det er et godt stykke på vei.


  Når det gjelder apper (les: Apple Watch); jeg bruker dem ikke. I alle fall ikke aktivt. Er det noe jeg må ha for å få et varsel er det greit, men å åpne en app for å sjekke er uendelig mer kronglete enn å fiske frem telefonen og utføre samme operasjon der.

  Liker


 2. Jeg har samme funksjon med SmartLock via min Note 4 og FitBit Charge HR til 1000,-


  Og den varsler meg om innkommende anrop. Thats it!


  Egentlig er ikke FitBit engang egnet som klokke. I sterk sollys er det umulig å se hva som står på skjermen. hehe.


  Men, jeg tror at teknologien må få en stund til før en kan lage smartklokker som gir noe tilbake.

  Liker


 3. Fikk LG G Watch R av kona for 1 1/2 år siden, dessverre uegnet som klokke så den ligger pent innpakket i esken. La heller noen ekstra lapper i en Suunto Traverse Alpha, da her jeg en topp klokke med de funksjoner jeg har behov for. I tillegg varer batteriet ca 2 uker ved normal bruk og jeg kan motta varsel om innkommende samtaler og meldinger via bluetooth.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: