Google

Selv ser jeg knapt på TV2’s kanaler. Heller ei så mye av de andre reklamefinansiert kanaler.

Selv ser jeg knapt på TV2's kanaler. Heller ei så mye av de andre reklamefinansiert kanaler.

Selv ser jeg knapt på TV2’s kanaler. Heller ei så mye av de andre reklamefinansiert kanaler.

Men, jeg synes innholdet de sender er gammelt, billig og lite inspirerende.

Her hjemme bruker vi mer tid på YouTube og ChromeCast. Guttene ser knapt ordinær TV.

Har TV-kanal produsentene nådd sin topp?

Hva ser dere på hjemme med familien?

http://www.dagbladet.no/kultur/seersmell-for-senkveld/63436345//cdn.embedly.com/widgets/platform.js

28 kommentarer

  1. Ordinær TV som samlingspunkt er det nok årevis siden jeg har «deltatt» i.. For ganske mange år siden var vi en gjeng venner som hadde en tradisjon der vi møttes hver Tirsdag for en kopp kaffe eller 20 -da sto gjerne Friends eller etterhvert The big bang theory på som bakgrunnstøy. Nå er det youtube og netflix som benyttes om det skulle være behov.

    Liker

  2. Nytt på nytt er eneste som får meg, fruen og eldstemann samlet for å se lineære TV-sendinger. Ellers er det Netflix, Viasat, YouTube, Google Play Movies eller NRK som gjelder – alt streamet via Chromecast. Selv 4-åringen klarer å betjene denne 😉

    Liker

  3. Lenge siden vi gadd å se på reklamefinansierte kanaler. Vi ser mest på NRK nett-TV (og betaler TV-lisensen med glede), Netflix og YouTube. Alt streames selvfølgelig med ChromeCast. På radioen hører vi også kun på NRK.

    Liker

  4. Veldig kjekt med T-Wee boks fra Canal Digital. Ta opp program/serie/film på reklamekanaler og se senere m/rask spoling over reklamen.

    Ellers går det mye i Netflix.

    Liker

  5. Har ingen problemer med å se på reklamefinansiert TV, setter pris på mangfoldet og da er det prisen å betale.

    Hvordan mener dere disse kanalene skal finansiere sin drift ellers? Det er ikke alle som kan agere som statskanalen å ta skyhøye lisenspenger og likevel sende reklame, og kalle det sponsing.

    Vekk med lisensen og heller la oss betale for det vi ser.

    Pay per view, som det heter.

    Liker

  6. Jeg betaler gladelig for statskanalen min. Jeg betaler faktisk også for reklamekanalene – siden jeg må betale for grunnpakka til Canal Digital. Personlig tror jeg grunnpakker , betalkanaler og reklame-finansierte kanaler ligger an til å forsvinne, og konsepter som Netflix tar over med en blanding av pay-per-view (klippekort) og abonnementtilgang. Det er ikke lenger logikk i at alle skal se det samme til samme tid.

    Liker

  7. Lars Fosdal Det du betaler for grunnpakka er vel i hovedsak prisen for at CD skal formidle signaler etc. til deg.

    Håper aldri vi får igjen tiden hvor NRK hadde rent monopol, det var triste greier.

    Liker

  8. Tror TV-kanalene merker utfordringen med at alle må se den samme reklamen å.. Det er som oftest den som missliker reklame mest som styrer fjernkontrollen i huset.

    Pay-per-view åpner for spesialtilpasset reklame, samt valgfrihet for bruker. Vinn-vinn!

    Liker

  9. Joa, enig der. Jeg vil heller betale, enn å få reklame. Selv tror jeg at markedsføring kommer til Netflix når de har stor nok markedsandel. En 20sek reklame før hver stream eller noe.

    Men, tradisjonelt TV er dødt hos oss vertfall. Forruten litt NRK. Men, derimot bruker vi mye NRK arkivet på nett og ChromeCast

    Liker

  10. 2835,- i året for å se litt på NRK? Hvor mye er dere villig til å betale for å slippe reklame da?

    Å se litt reklame for å se et program jeg er interessert i synes jeg er greit så lenge jeg ikke må betale noe særskilt ekstra i tillegg.

    Liker

  11. Tore Bjørnes Det er vel noen ti-år siden NRK var AP-styrt. Jeg synes nyhetsdekningen er klart best og mest allsidig på NRK. De dekker også distriktene på en glimrende måte.

    Liker

  12. NRK Super kan jeg ikke uttale meg om da jeg ikke har sett det.

    Men har sett en del debatter på TV hvor programlederne og vinklingen på programmet ikke levner tvil om hvilket politiske ståsted de har, direkte pinlig.

    Dette gjelder til en viss grad på TV2 også!

    Liker

  13. Zumo,Dplay,Netflix,HBO,Viaplay,Plex,YouTube o.s.v.Hva slags programmer er det som går der.Hvordan skaffer man seg disse(På forståelig Norsk)Reklame på TV hater jeg,likeså skrikinga til Kasper Vikestad (eller Skrikestad)eller hva han heter som kommenterer X-games og fotbal.Jaja…..poenget mitt er at jeg ikke begriper det grann av hva dere skriver om her.Er dette noe som erstatter og har like «gode» program som de «vanlige» kanalene har,men hva er det,hva sender de,hva koster det??? En ting til,Bjørnes….vi betaler ikke 2835,- for å se på NRK.Dette er en statlig kringkastingsavgift vi må betale om vi ser på NrK eller ei.

    Liker

  14. Ottar O Dplay, Zumo og Nrk appene har de fleste programmene, de andre appene for film og serier. Med unntak av Nrk som er «gratis» så koster de ca 79-99 pr. mnd. A_ltså ca det samme som tv abbonement, bare større frihet 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.