Google

138.000 arbeidsledige og tilknyttet NAV idag i Norge. Familier som mange vil miste huset, tryggheten og helsa.

138.000 arbeidsledige og tilknyttet NAV idag i Norge. Familier som mange vil miste huset, tryggheten og helsa.

138.000 arbeidsledige og tilknyttet NAV idag i Norge. Familier som mange vil miste huset, tryggheten og helsa.

Velgere og skattebetalere!! Men, de folkevalgte stemt igår for å gi stortingspolitikere 24 måneder etterlønn med 600.000 i året.

Hva faen har skjedd i Norge! Fra 2016 er doping, korrupsjon, hvitsnippkriminalitet, skjulte penger i skatteparadis tillat! Dvs. det straffer seg i så liten grad i forhold til om vi i mellomklassen gjør det at en nærmest skjermes og fritas fra ansvar.

Nå er jeg drita lei!!

Make Norway Great Again!!!

http://www.dagbladet.no/kultur/send-politikerne-pa-nav/66033813//cdn.embedly.com/widgets/platform.js

5 kommentarer


 1. Håplaus formulering og håndtering av Stortinget, spesielt fra eit PR-standpunkt, men grunnprinsippet er faktisk ikkje så utruleg dumt.


  Stortingspolitikarar som har tredd inn i politikken frå den verkelege verda, du veit, slike stortingspolitikarar vi stadig etterlyser, får ein ganske brå retur til arbeidsmarkedet etter fire, åtte eller 12 år på tinget. Dei må etterutdanne og oppdatere seg kraftig for å kunne komme i jobb igjen.


  Slik eg har fått forklart intensjonen bak ordninga er dette for folk som forlet tinget, men som ikkje klarar å få jobb i bransjen dei forlot då kompetansekrav og oppdateringer er nødvendig. Dei får då etterlønn inntil dei får seg jobb. Einaste endringa ein gjorde var å flytte datoen frå 12 til 24 månader.


  Ordninga burde vere begrensa til dei som kom frå kompetanseyrker, karriærepolitikarar som aldri har hatt ein reell jobb har ikkje ofra ei karriære for å site på tinget, det var karriæra deira heile vegen.


  På denne måten sikrar vi at ein ikkje straffar dei som kjem til politikken frå den verkelege verda heller enn å ha gått broilerskulane til dei ymse partia, samtidig som ein legg press på broilarane om å skaffe seg litt relevant kunnskap attåt.

  Liker


 2. Unnskyld meg? Mener du at politikere behøver etterlønn etter endt politisk karriere, fremfor å melde seg ledig på NAV?


  Er det skammen av å NAVE? Eller at politikere behøver mer hjelp enn hva NAV har å tilby.

  Liker


 3. Vanlege politikarar treng ikkje det nei, men for å få folk til å setje den vanlege karriæra si på pause må der vere ordninger som garanterar at dei ikkje vert straffa for det når dei har fått nok av politikken og vil tilbake til bransjen dei forlot.


  Det er kun på denne måten ein kan få inn det ein stadig etterlyser, politikarar som har erfaring frå den verkelege verda. Om ein ikkje garanterar for slike ordninger får du berre dei karriærebroilarane ein har i dag.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: