Google

Skulle vært en funksjon i nettleseren som fjerner artikler som er bak betalingsmur.

Skulle vært en funksjon i nettleseren som fjerner artikler som er bak betalingsmur.

Skulle vært en funksjon i nettleseren som fjerner artikler som er bak betalingsmur.

Er de kun for abonnenter, så behøver ikke jeg se de.

Jeg betaler ca. 10.000 i året i lisens og Internett tilgang, da betaler jeg føkk-ål for innholdet!

Bildet nedenfor er kun et eksempel.

11 kommentarer


 1. Så lenge de merker plussartikler godt nok (noe ikke alle gjør – er enig der) klarer jeg meg fint egentlig, disse tilbudene de hele tiden pusher om du ikke er abonnent plager meg mer.


  Noen av avisene er sånn passe desperate og har billige, forholdsvis gode, tilbud, MEN hvorfor i alle dager er det fortsatt slik at om du velger å kjøpe abo som f.eks aftenposten sitt; 100,- frem til 17.Mai, eller som lokalavisen; halv pris for et halvt år, så må du selv passe på å avslutte abo. om du ikke vil fortsette til full pris?


  Er det fortsatt så lukrativt å håpe på at folk skal glemme av å avslutte abo og med det «tvinges» til å betale noen runder med full pris i stedet for å produsere en så god avis at kundene vil betale for avisen? -kanskje til og med ned på pr. artikkel nivå? 1 krone eller 2 pr. artikkel i en felles betalingsløsning tror jeg kunne gitt litt ekstra.


  Jeg hadde mye heller betalt litt for en artikkel jeg ville lese enn å la meg lure inn i noe som minner litt om slik bokklubbene holdt (holder?) på.

  Liker


 2. Jim Lian jeg har ikke selv prøvd men hva med en tredjeparts betalingsløsning enn så lenge? Opprett et digital VISA kort i EntroPay for eksempel, og en mailboks for søppel mail. Liker ideen din om å kun betale for enkelt artikler 👍

  Liker


 3. Der kan du avslutte abo med å skru av autofornying, ja, men om jeg vil kjøpe en «få et halvt år for 100,-» -pakke vil jeg at det automatisk skal stoppe etter 6mnd uten at jeg må passe på eller gjør noe ekstra dill dall for å få det til, sånt kan fort bli uoversiktlig.

  Liker


 4. Jim Lian Ja det er sant. Kan vel fort bli rot. Heldigvis greier jeg meg bra med NRK og lokalavisen, men savner noen ganger å lese enkeltsaker i andre aviser.


  Får håpe dem kommer med en bedre ordning på sikt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: