Google

Jeg har åpnet Google+ Norge gruppen slik at nye medlemmer ikke behøves å godkjennes.

Jeg har åpnet Google+ Norge gruppen slik at nye medlemmer ikke behøves å godkjennes.

Jeg har åpnet Google+ Norge gruppen slik at nye medlemmer ikke behøves å godkjennes. Dette medfører at jeg får litt mer arbeid med å fjerne evt spammere, men samtidig enklere for ny norske medlemmer å finne veien.

Vi behøver økt aktivitet i gruppen og håper kanskje dere som leser dette kan promotere vår flotte gruppe for venner og bekjente.

Google+ fortjener mer kred som sosialt medium enn mange av de andre SoMe som finnes der ute.

Har dere tips og meninger om hvordan vi kan få mer aktivitet så kom gjerne med kommentarer til posten eller priv Hangouts chat til meg.

27 kommentarer


 1. Jørund Heimholt


  Jeg ser hvordan «nykommere» på andre platformer tar grep å lærer seg Snap, Face, Insta osv osv.. Men, at vi må prøve å få frem Hvorfor G+ er så bra!


  Jeg har spurd flere om f.eks hvilke hobby de har.. Som et stikk til hvorfor de bør bruke G+. Men, de svarer gjerne «har ingen hobby».


  Det er kanskje det som er problemet.. Folk er mer opptatt i folk, fremfor å dyrke egen hobby..


  Selv kan jeg scroll av fryd i foto, teknologi, øl og whiskey.. Hehe


  G+ vil for meg alltid være Go-To når det gjelder SoMe omkring et tema.

  Liker


 2. John Holme Nei, jeg har en gruppe som fokuserer på programmeringsverktøyet Delphi, men det hender jeg deler Linux relaterte poster under Code eller Tech kategoriene mine.

  Liker


 3. Det finnes en mengde *nix communities, men mange er plaget med spam og infomercial postere. Det beste er å jakte ned de som deler gode ting, og legger dem i en egen sirkel.

  Liker


 4. Det fine med Google+ og spesielt denne gruppa er kvaliteten på diskusjonen. At sjølve applikasjonen ikkje står i vegen er og eit enormt pluss. Diskusjon på Twitter og Instagram blir fort uråd å halde tråden i, dei er eigentleg bygd for ein-til-mange, med svar meir som ein ettertanke.


  Facebook har sine eigne problem, med eit interface som trass tråding av samtalar ofte bryt saman ved at brukarane ikkje nyttar det rett. Ein kan og meir eller mindre gløyme å finne interessante diskusjonar i hovudfeeden medmindre ein gjer ein stor innsats i å mute, sortere og begrense det ein får inn frå familie, venner og «venner».


  Eg trur mykje av svaret ligg i akkurat det John Holme nemner, at Google+ handlar om interesser og emner, ikkje om folk. Ein har ikkje den evige straumen av vag-posting, pjatt om barnehagelevering eller dei evige linkane til ymse halvkonspiratoriske sider om vaksiner, stråling, innvandring eller EU. Istaden handlar feeden min om emner eg er interessert i, og eg treng sjeldan bla lenge før eg finn noko interessant å lese.


  Ofte er det ein god diskusjon å finne under posten og.

  Liker


 5. Mange grupper har dødd av.. Desverre.. Men, sånn som Linux Norge admin burde søke mer aktive moderatorer, eller overføre hele gruppen til nye eiere. Kanskje vi kan forsøke å komme vedkommende i tale..

  Liker


 6. Willy André Bergstrøm men etterhvert som tiden går og man får en bedre relasjon til dem man kommuniserer med blir sosiale bånd styrket og på sikt vel så bra som dem man eventuelt har på «vennelisten» sin på FB. 😇

  Liker


 7. Hva sier du Gaute Wilhelmsen Seljestad ?


  Hva med å gi Gjermund Buset og Lars Fosdal som moderator eller overføring av eierskap.


  Kan sette meg også opp som moderator.. Selv om jeg til daglig bruker Ubuntu er jeg noe amatør på faget, men vet gjerne endel om å bygge community.


  Har selv slettet Instagram, Snap og andre SoMe til fordel for G+.


  Det er her jeg får mest utbytte av hver minutt brukt online!

  Liker


 8. Ivar Choi Espedalen ja kjenner litt til den funksjonen, men denne gruppen har ingen egen side. Men, kanskje ikke dumt å vurdere det. Linux vil eksistere så lenge jeg lever tror jeg.. Hehe..


  Mange sider der ute som fikk sin død kort tid etter lansering.. Som f.eks mobilmodeller, eldre operativsystem. Osv..

  Liker


 9. Gjermund Buset ja, så enig med deg!! Mange andre har fått dette på plass for lenge siden! Og det gir et langt bedre inntrykk av hva en har delt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: