Google

Her ser dere hvorfor Apple er verdt $1.000.000.000

Her ser dere hvorfor Apple er verdt $1.000.000.000

Her ser dere hvorfor Apple er verdt $1.000.000.000

https://e24.no/boers-og-finans/apple/apple-naar-milepael-verdt-over-1-000-milliarder-dollar/24406898

8 kommentarer


 1. Tror dette bare viser at det er mer av folk i verden som ikke gidder og sette seg inn i pc. Og velger derfor det mest brukervennlige og enkle til tross for prisen. Og folk føler seg jo viktigere og bedre jo mer penger de kan vise at de har, helst ved å kjøpe det dyreste. Som de ofte egentlig ikke har råd til.

  Liker


 2. Forklaringa er enkel, og best framført av Aksel Henie i Hodejegerne. Omdømme. Rett og slett. Apple er verdt så mykje fordi brukarane og aksjemarkedet har blitt enige om det. Når den enigheten slår sprekker rasar verdien ned, då verdiane rett og slett er omdømmeskapte, ikkje reelle.

  Liker


 3. John Holme Det er klart, dei har ikkje heilt samme fokuset no når dei har sjefar som aksepterar «Det går ikkje» som svar. Steve Jobs meinte at om ein detalj ikkje var perfekt var det ikkje fordi det ikkje gjekk, men fordi det ikkje var prøvd hardt nok. Krava vart satt, og ingen fekk gå heim før dei var oppfylt.

  Liker


 4. Dette skjer med alle ledninger, om du er veldig uforsiktig. Andre ladekabler er dårligere. De kablene koster vel 50-60kr. Så sikkert det dem tjener mest på. Hvertfall ikke datamaskiner som koster mellom 4000-120000kr. Eller telefoner som koster mellom 8000-16000.


  Om du skal ha noe å klage på, så sjekk hva penger Norske staten gir bort i støtte til organisert terror og andre drapsmenn i utlandet. Det mener jeg er ca 300-500 milioner i året bare til Palestina. Jo grovere forbrytelser, jo mer får dem utbetalt.

  Liker


 5. Trond Braathen er vi der nå? Terror? Jøss.. Dette spant ut i sanden fort!


  Vel.. Det jeg vil frem til er at Apple selger et luftskip som kan gå til himmels anytime.


  Kvaliteten er blandt det dårligste jeg finner på markedet sammenlignet med prisen.


  Etter å ha eid mobiltelefon siden Bosch og Sony Ericsson regjerte på markedet har jeg sett MYE der ute! Men, jeg fatter ikke å begriper hvorfor folk kjøpe iPhone.. Med mindre de vil ha noe enkelt, som ikke krever forkunnskaper.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: