Google

Google bekrefter herved lansering av Google Assistant på Norsk god tid før Jul.

Google bekrefter herved lansering av Google Assistant på Norsk god tid før Jul.

Google bekrefter herved lansering av Google Assistant på Norsk god tid før Jul.. og kaller det hele -assistentens tidsalder.

Imponerende arbeid ligger bak da den norske assistanten skal ikke bra snakke Norsk, men være Norsk! Både humor, dialekter og kulturen er implementert.

Men, Google som vi alle kjenner har iverksatt storsatsinger før.. som Google Glass.. Det snakket om de som en ny tidsalder de også! 🙂

https://kampanje.com/tech/2018/09/google-topper-ler-av-rema-1000-reklame///cdn.embedly.com/widgets/platform.js

4 kommentarer


  1. Jeg har forsøkt å skrive endel til Google A (på engelsk) og det fungerer overraskende bra. Føles rart å snakke til den, men det er mulig det blir bedre når jeg kan bruke norsk.


    Når det er sagt skrevet, så kan jeg faktisk se for meg å snakke til en assistent for å skifte spilleliste på anlegget eller pause musikk fremfor å lete etter telefonen eller annen fjernkontroll når noen roper i underetasjen (les: fruen) eller det ringer på døren eller …

    Liker


  2. Jeg sier hey goggle good night, så slår tv, lys og setter leiligheten til nattmodus. og når jeg våkner så sier jeg good morning, så har jeg en rutine hvor diverse lys slår seg på og jeg får en briefing på vær og gjøremål. Kommer hjem fra jobb, så sier jeg i’m home, så slår skjermer seg på og jeg får en melding på hva jeg har lagt i keep(med label home). Ellers så bruker jeg logitech harmony til å styre tv. Noe passer for stemme andre er greit å bruke fjernkontroll. Har fått endel meldinger om at jeg ikke burde gå til tannlegen, men alt her hjemme kan styres manuellt 😛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: