Google

AP fomler i blinde…

AP fomler i blinde...

AP fomler i blinde…

Et billig stikk for økt oppslutning til AP er å gi småbarnsforeldre ekstra ferieuke grunnet planleggingsdager både i barnehage og grunnskole.

Problemet er bare at arbeidslivet er vanskelig om dagen og flere og flere jeg prater med sier at trygghet til arbeidsplassen er prioritet nr. 1

Norsk arbeidsliv sliter også i konkurranse med utenlandske selskaper og arbeidskraft.

Mer ferie er ikke veien å gå! (Det høres helt feil ut, siden vi elsker ferie..Men Hallo!)

Hva med at barnehage og grunnskoler endrer praksis med planleggingsdager? Færre, eller bare arbeider mens en planlegger!

https://www.nrk.no/norge/store-forslag_-en-ekstra-ferieuke-til-foreldre-1.14213021//cdn.embedly.com/widgets/platform.js

9 kommentarer


 1. Hehehe lukter valgflesk lang vei. Men om de skulle foreslått noe som faktisk appellerer , så har har jeg mer tro på fast ansettelse og heltidsstillinger for dem som faktisk jobber ufrivillig deltid og ønsker full jobb.

  Liker


 2. Ivar Choi Espedalen Veldig enig med deg her!!


  AP må fokusere på arbeidslivet! Når jeg nå ser ut mot parkeringsplassen her på arbeid kommer busslass med utenlandske arbeidstakere som arbeider for lavere lønn og vi blir skviset ut.


  Jeg er selv ikke fast ansatt og kan risikere å gå som innleid i mangen år. Jeg stemmer det partiet som kan sikre meg fast arbeid!!! BommBasta!!!

  Liker


 3. Då har det kanskje gått herrane hus forbi at Arbeiderpartiet allerie har hatt kampen mot midlertidighet som fanesak nokre år, og påførte regjeringa eit smertelig nederlag på akkurat det i sommar?


  Det fekk lite dekning, då avisene heller valde å bruke tida si på å konstruere ein ny maktkamp som visstnok skulle foregå i partiet.

  Liker


 4. Willy André Bergstrøm Det er og ei tragisk sak. Eg har jobba som vikar på både Meløya og offshore i 3 ulike selskap, for 7 ulike kontraktørar sidan 2005 og fram til ulukka for 2 år sidan. Eg ser at det er vikartenesten som held offshoreaktiviteten oppe og gå. Det gjev fleksible ordningar for alle og gode tider.


  Men ja, av og til sakna eg fast rotasjon og fast rig. Men eg kunne og kombinere det med ingeniørstudie og helseplage.


  I dag er kravet frå bankane at du har stabil og forutsigbar inntekt. Det har ein ikkje som vikar eller bruker av AAP.


  Av den grunn vil eg ha ei hurtig og trygg behandling i utlandet, med formål å kunne yte til samfunnet og kunne kjøpe bolig.

  Liker


 5. Willy André Bergstrøm jeg er klar over at Arbeiderpartiet er opptatt av det. En ting er å ha det som mål en annen ting er å ha det som «fanesak» og klare å gjennomføre det. De fleste partier må forhandle når de har mulighet til makt og da ryker jo nettopp dette som er «mindre viktig» for dem. Nå er det jo slik at arbeidsgiver lettere kan ansette midlertidig da regjeringen mener det gir bedre forutsetninger for sysselsetting og arbeid.

  Liker


 6. Gjermund Buset I det forslaget Arbeidarpartiet la fram og fekk fleirtal for vil det jo framleis vere mogeleg for bransjane å fylle vikariat og ta unna toppar. Det må berre skje i ordna former og med tariffavtale i bånn.


  Målet var at bedrifter skal gje folk fast jobb der dei ser at ein treng dei over lengre tid, men framleis kunne sette på ekstra folk i ei periode dersom det kjem eit stort prosjekt eller ein har folk ute i permisjon/sjukemelding/lengre fråver.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: