Teknologi

At google skal gjøre det så vanskelig å laste ned data fra nettskyen hadde jeg ikke trodd!

At google skal gjøre det så forpult vanskelig å laste ned data fra nettskyen hadde jeg ikke trodd!

At google skal gjøre det så vanskelig å laste ned data fra nettskyen hadde jeg ikke trodd!! (beklager språket, men nå er jeg pissed!!!)

Den spratt opp til 156 filer (av 32GB), men så stoppet det opp og har stått på stedet hvil i en time!!

Fristet å bare la driten ligge og legge ned hele kontoen!! Er så skuffet over behandlingen vi har fått siste året nå.. Med, nedstenging av Hangouts, Google+, Gmail Inbox, Allo, ja.. eneste som er igjen er Søk, Photo, Calender og selv Android henger i en tynn tråd..

17 kommentarer


 1. Enn så lenge er det kun Twitter jeg bruker. Merker det er «fritt» som g+, men samtidig for mye begrensninger med tanke på mine behov… jeg venter ellers på noe bedre skal dukke opp….. Facebook er enda ikke et alternativ for meg å registrere meg på…

  Liker


 2. Jeg frykter den dagen de legger ned Google photos, å den dagen kommer nok brått den og. Det eneste som er sikkert med Google er at de ikke har troverdighet, noe som er rimelig kjipt når det gjelder skylagring. Jeg har begynt å flytte bilder over på flickr, men tviler på at det er noe blivende sted. Det blir nok harddisklagring for bilder og andre filer og så får man heller se om man gidder å lete opp noen andre sosiale plattformer. Har laget profil på MeWe og YouMe men, vet ikke om det er noe bra å være der.

  Liker


 3. Terje L. Reiersen MeWe kan bli en bra side, men pr. i dag er det altfor mange scammers der. Man må nesten ta et søk på alle som sender venneforespørsel. og det er jo litt snålt. YouMe veit jeg ikke om jeg liker ennå. Tiden vil vise…

  Liker


 4. Terje L. Reiersen for noen måneder siden fryktet jeg det samme med Google Foto.. Men selv om jeg bruker Google Foto, så har jeg også startet å bruke JottaCloud. Her har jeg ubegrenset lagringsplass og ingen komprimering av foto. (+ backup av RAW, samt video). Deling til enkeltpersoner og grupper.. Ikke helt samme GUI, men det virker!


  Eneste Google produkte jeg enn så lenge er avhengig av er Calender og Epost.. Ellers kan de for meg legge ned hele skjiten!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jan Egils ølblogg

Det finnes et øl til alt...

Kenneths Tankekurv

Kenneth forsøker å finne mening med tilværelsen

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Villmarkens Gleder

Marius A. Haugen

Datahjelperne.no

Siste oppdateringer om spam og svindel

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: