Google Sosiale Media

Jeg var bare en Betatester!

Jeg ble først kjent med Google i tidlig på 2000-tallet og har vært en ihuga Google Fan-boy. Stort sett alt av tjenester og hardware har jeg kjøpt, brukt og elsket. Men, 2018 skulle bli det året jeg endret mening. Du kan selv se alt Google har startet opp for så kun få år etter lagt dødt!

Killed by Google


https://killedbygoogle.com/

Lista er lang og inneholder både mobiltelefoner, smarte applikasjoner, programvare og online tjenester. Jeg skulle ikke sagt noe om Google+, Hangouts On Air og Inbox bestod sin prøve, men etter dette er hele det sosiale laget til Google borte. Nå er det kun G-Suite brukere som igjen kan bruke en begrenset versjon av Google+

Jeg bruker difor WordPress istedet for Google+, Office365 istedet for Google Docs, Onedrive istedet for Google Drive, samt Jottacloud (Norsk) og en skal ikke se bort ifra at jeg flytter til nytt epost-domene å.

Takker Google for årene med latter og tårer via Livechat på Hangouts, de informative og humoristiske poster på G+ og spennende release parties de hadde vært år.

R.I.P.

7 kommentarer

 1. Var jo som betatestere vi ble kjent med hverandre og mange andre flotte folk. Så gode ting brakte det absolutt med seg. Fikk med meg mange gode og morsomme minner gjennom de årene det varte.
  Håper fremtiden byr på noe nytt og bedre her på nettet. Noe som er til å stole på. Enn så lenge blir nok Twitter primærplassen min.

  Liker

  1. Ja, jeg er utrolig takknemlig for alt en fikk oppleve via G+. Spesielt også HIRL i Oslo, to ganger i Bergen og Haugesund. Sånn må vi til en gang igjen. Og en må ikke glemme alle de en ble kjent med. Fant de bare ikke på MeWe, og hadde håpet openbook kom snart.. Men ser spøke ut..

   Liker

   1. Openbook har værtfall (uansett når den dukker opp) en dårlig start. Alt fra G+ er slettet og det er ikke behov for import av poster og profil.
    Blir spennende å se.
    Har flere som spør meg om HIRL. Så kanskje jeg må iverksette noe i sommer.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: