Photo Travel

Europatur 2019

3 uker ferie står disponibelt og planene har vært mange; fra Syden, Norgesferie eller biltur i Europa. Sistnevnte fikk flertall i familien etter at vi kjøpte ny bil. Det ble en råtass av en A3 med 180HK, S-Tronic og F1-gir. Og jeg lovet guttene mye moro og at vi skulle besøke ulike fotballstadioner i Tyskland, Nederland og Belgia.

Audi A3 Sportback 1,8L TFSI, Quattro, S-tronic, 2xS-line

Europa er stort! Større enn vi rekker over. Med hele 10 180 000 kvadratkilometer (wiki), må vi snevre inn rundturen til Danmark, Tyskland, Nederland og Belgia. Størsteparten av ferien vil vi tilbringe i Tyskland. Der bør A3’n føle seg hjemme også.

På turen blir min samboer med, hennes 14 år gamle sønn og min 13 år gamle sønn. Min eldstemann er nå blitt 18 år og kjører selv Audi A3. Han lader opp til lærlingjobb hos Equinor hjemme i Norge denne ferien.

Idag er bilen på service hos Møller Haugesund og får siste sjekk før avreise fredag 19. Juli. Først skal jeg og Aina på Norgestur til Værlandet til helga. Der skal vi besøke familie av Aina. Der blir vi noen dager før reisen går videre til Vågsli, Vinje. Litt hyttetur i fjellet. Det er først lørdag 27. Juli vi plukker opp guttene og setter GPS’n mot Europa. Noe vi gleder oss veldig til.

Totalt vil vi iløpet av 3 uker tilbakelegge ca. 4500 km og godt over 60 timer i bilen. Da hjelper det veldig at jeg elsker å kjøre bil og min samboer elsker å sitte på, og kjefte pittelitt 🙂

Underveis vil vi overnatte flere steder på hoteller, moteller og bed’n’breakfast.. men, mesteparten av overnattingene blir i telt på diverse campingplasser. Foruten en reservasjon med fergen mellom Kristiansand-Hirtshals og et hotell i Hamburg har vi ingen konkrete planer hvor vi skal sove. Vi tar det som det kommer…

Følg med på reisen via bloggen

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: