Om Meg

Mitt navn er John Holme. Født høsten -76 i Haugesund, oppdratt på Bømlo av mor som lærer og far som kaptein i skipsfart. Har arbeidet hele mitt liv fra fiskeriindustri i en alder av 17 år, til oljeindustri. Fra operatør, koordinator, avdelingsleder til daglig leder. Har ikke angret en dag av mine valg..

Lite visste jeg fra spede ungdom, før bits and bites brakte ord, gifs og bilder via kabler og wifi at nettverksbygging via sosiale medier skulle bli min lidenskap. Det hele startet 28.06.2011 og i årene som fulgte vokste mitt nettverk til flere 10-talls tusen followers på Google+, flere reiser omkring vårt langstrakte land for Hangouts In Real Life, Photowalks og ukentlige Hangouts on Air. Jeg var blitt en Googler!

Bilde fra 2014 av Aina H

Idag er jeg klubbleder i Fellesforbundet med en politisk agenda.. en for oss alle, med bakgrunn i røttene for Norsk industri. En kamp for våres kamerater som har ingen ende, og med stadig angrep.

Jeg er far til 2 fantastiske gutter, Joakim som arbeider for Equinor og Tobias som skal snart ut i videregående skole. I tillegg har min samboer Aina en sønn; Marius som til høsten kan velge og vrake i videre skolegang.

En finn meg omkring, men mer og mer via bloggen.

John Holme Blogg

Tech, Hiking, Foto, MMA, Familie og jobb

Bjoa bygdeliste

Partiuavhengig liste i Vindafjord kommune

Høyt & Vilt

NYE NETTSIDER ER UNDER UTARBEIDELSE

Finndalskroken 27

Vi bygger hytte!

Jørgen Knudsen

Digital Markedsfører, innholdsprodusent, KAM og kommunikasjonsrådgiver

Lars Fosdal

I rant, therefore I am.

%d bloggere liker dette: